Horeca EDU OÜ koolitused
Kokk
01.05.2024 – 31.08.2024
2500€
Koka koolitus on mõeldud kõigile, kes soovib saada teadmised ja oskused töötamiseks kokana.
Koka eriala õppekava eesmärgiks on võimaldada õppijal omandada teadmised, oskused ja hoiakud töötamiseks majutus- ja toitlustusteenuseid pakkuvates organisatsioonides ja ettevõtetes ning luua eeldused õpingute jätkamiseks ja elukeskvaks õppeks.
Õppejõud: Vladimir Iljin, Tamara Hodjakova
Õppekeel on vene.
Koolituse õppemaht on 600 akadeemilist tundi.
Õppekava
Pagar-kondiiter
01.05.2024 – 31.08.2024
2500€
Koolitus sobib neile, kes soovib saada erialased teadmised ja oskused töötamiseks pagar-kondiitrina. Pagar-kondiitri koolituste eesmärgiks on võimaldada õppijal omandada teadmised, vilumused, oskused ja hoiakud tööks pagar-kondiitrina majutuse-, toitlustamise- või pagaritööstusettevõtetes nii Eestis, kui ka välismaal; luua eeldused õpingute jätkamiseks ja elukestvaks õppeks ning kujundada õppijates valmidus iseseisvaks tööks ja pidevaks erialaseks enesetäiendamiseks.
Õppejõud: Anneli Kubbi, Salmen Shois, Heikki Eskusson.
Õppekeel on vene.
Koolituse õppemaht on 400 akadeemilist tundi.
Õppekava
Kokk-pagar
06.05.2024 – 16.08.2024
2500€
Koolitus on mõeldud kõigile, kes soovib saada teadmised ja oskused töötamiseks kokana või pagarina. Õppekava eesmärgiks on võimaldada õppijal omandada teadmised, oskused ja hoiakud töötamiseks majutus- ja toitlustusteenuseid pakkuvates organisatsioonides ja ettevõtetes ning luua eeldused õpingute jätkamiseks ja elukestvaks õppeks.
Õppejõud: Vladimir Iljin, Olga Gusseva, Tamara Hodjakova
Õppekeel on vene.
Koolituse õppemaht on 400 akadeemilist tundi.
Õppekava
Abikokk /õhtune õpe/
06.05.2024 – 16.08.2024
2100€
Abikoka koolitus on mõeldud kõigile, kes soovib saada teadmised ja oskused töötamiseks kokana. Õppimine toimub õhtul!
See on baaskoolitus, kutsestandart abikokk tase 3. See koolitus on mõeldud inimestele vanuses al.16 eluaastast, kes soovivad töötada abikokana või valmistada lihtsamaid toite toitlusteenust pakkuvas ettevõttes.
Õppejõud: Vladimir Iljin, Tamara Hodjakova.
Õppekeel on vene.
Õppemaht on 210 akadeemilist tundi.

Õppekava
Abipagar /õhtune õpe/
06.05.2024 – 16.08.2024
2100€
Abipagari koolitus annab teadmised ja oskused sotsiaalse valmiduse töötamiseks pagari ja kondiitri abina toitlustusteenuseid pakkuvates ettevõtetes või valmistada lihtsamaid pagari- ja kondiitritoote iseseisvalt. Õppimine toimub õhtul!
See on baaskoolitus, kutsestandart abikokk tase 3 ning osaliselt kondiiter tase 4.
Õppejõud: Olga Gusseva.
Õppekeel on vene.
Õppemaht on 200 akadeemilist tundi.

Õppekava
Baarmen
01.04.2024 – 28.06.2024
2490€
See kursus on teie pilet jookide ja nende kombinatsioonide põnevasse maailma. Õpite mõistma veine ja tutvute kokteilisortidega. Saate teada milliseid seadmeid on vaja baarmenina töötamiseks. Saate aru, kuidas alkoholi toodetakse, ning omandate klienditeenindus- ja baariohutusoskused.
Õppejõud: Jay Mamedov.
Õppekeel on vene.
Õppemaht on 240 akadeemilist tundi.
Õppekava
Toitlustusettevõttejuht
22.04.2024 – 31.05.2024
3200€
Restoranijuhi koolituse eesmärk on anda juhtidele, või isikutele, kes soovivad asutada oma restorani, kaasaegseid teadmisi ja oskusi, tagamaks restorani efektiivne juhtimine ja oma valdkonna rahvusvaheline konkurentsivõime. Koolituse tulemusena on osalejad mõistnud restoranijuhijuhi erinevaid rolle, omandanud motiveeritud meeskonna tulemusliku juhtimise põhimõtted, teadvustanud juhtimiseks vajalikud oskused ning aru saanud liidri ja meeskonna arendamise vajadusest.
Õppejõud: Ritta Roosaar, Liia Hokkanen, Rudolf Visnapuu, Salmen Shois, Angela Melihhova.
Õppekeel on vene.
Õppemaht on 520 akadeemilist tundi.
Õppekava
Horeca EDU OÜ on Eesti Töötukassa partner ning koostöös pakub uut töökohta otsivate spetsialistide ümberõppe ja täiendkoolituse teenuseid.
Kontaktid
Tel. 6 481 001
Mob. 54 555 888
E-Mail: [email protected]
Address: Vabaduse väljak 2, Tallinn
Made on
Tilda